На засобах, які ви застосовуєте до свого тіла — ліки, косметика, і т.д економити не можна. Необхідно користуватися тільки перевіреними товарами, інакше це може привести до непоправних наслідків. Здавалося б, що може бути більш повсякденним і безпечним, ніж покупка шампуню? Але помилка в цьому коштувала англійської студентка чутка. Про це повідомило видання The Sun.

Дівчину звуть Лорін Шютте, їй 21 рік, і проживає вона в Лондоні. Після миття голови новим шампунем Лорін кілька місяців мучилася від болю у вухах, але лікарі відмахувалися.

“протягом усіх моїх візитів лікарям було все одно. Ніхто з них не був зацікавлений в тому, щоб надати мені допомогу", — розповідає Лорін.

Зрештою, за її словами, один з фахівців припустив, що причиною виниклої проблеми є неправильно підібраний шампунь.
У жовтні 2019 року дівчині різко стало погано вранці — вона прокинулася в агонії. Її доставили в лікарню, де з'ясувалося, що вона більше не чує на ліве вухо. Дівчині встановили слуховий апарат, а через деякий час оглухло і праве вухо.
Лікарі досі не назвали точну причину зникнення слуху у Лорін

“я втратила слух відразу, а клініки просто продовжують скасовувати мої записи, поки я перебуваю в повному невіданні», — зазначила постраждала.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

Її прийом до фахівця переносився чотири рази через пандемію коронавірусу: тепер дівчина повинна відвідати лікаря в січні 2021 року, через 15 місяців після того, як вона позбулася слуху.

Зараз Лорін вміє читати по губах, але через пандемію всі носять маски в громадських місцях, тому навик їй так і не знадобився.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, серійний маніяк вбив 25 нещасних пенсіонерок і жодного разу не розкаявся.

Як повідомляв портал Знай.иа, українець ходив по квартирах і купував голоси за чинного мера.

Також портал Знай.иа писав, що у Харкові з СІЗО загадково зник кримінальний авторитет.