Відомий астролог Павло Глоба дав розгорнуте передбачення на четвер, 3 грудня. У своєму робочому Instagram Глоба закликав звернути увагу на духовну складову життя. Він навів цитату Сухомлинського, яка звучить так: духовна порожнеча робить безликою зовнішність людини.

Отже, що ж передрік астролог на 3 грудня?

Четвер обіцяє стати днем справедливості та об'єднання споріднених душ. Глоба радить подивитися на те, як до вас ставляться люди і зробити на цьому грунті висновки про власну поведінку. Сьогодні люди-ваше дзеркало.
У плані здоров'я, слід побоюватися алергічних реакцій і берегти себе, адже в цей день хвороби стануть особливо підступними, їх симптоматика нестійка.
Глоба також сказав, що сонливість в цей день-хороша ознака.

" Якщо ви щось впускаєте -це знак матеріальних втрат. Добре знайти монетку гербом вгору-удача в любові. Значення мають тільки сни, які ви побачили в похмуру погоду. Вони реалізуються дуже швидко. Сьогодні краще їсти потроху, але часто, їжа повинна бути в радість. Рекомендуються молочні продукти і бульйони, протипоказана важка і груба їжа. Не рекомендуються світлі одягу, дотримуйтеся темних і сірих тонів", — написав астролог у себе в Instagram

Як повідомляв портал Знай.uа, існують ідеальні збіги в біографії, над якими вчені морочать голову десятки років.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Також Знай.uа писав про антигороскопі для кожного знака Зодіаку