МОН поставив батьків перед фактом про роботу дитсадків і шкіл: головне дотримуватися правил

Виконуючий обов'язки міністра освіти Сергій Шкарлет озвучив режим роботи дитячих садків і шкіл на час карантину. Припинив діяти карантин вихідного дня 29 листопада, тому в Україні зберігся помаранчевий рівень карантинних обмежень, який означає продовження роботи дитсадків і шкіл у звичайному режимі.

Українці масово скуповують валюту: вперше в 2020 придбали більше, ніж продали

Вперше в 2020 році українці купили валюти більше, ніж продали. Цього року в листопаді чиста купівля валюти склала $127,76 млн. Також минулого місяця продаж валюти впав на 3% (до $1,32 млрд в еквіваленті), покупка виросла на 11,7% (до $1,44 млрд в еквіваленті) в порівнянні з жовтнем 2020 року. Про це повідомили в НБУ.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

В українському садочку дітям доводиться користуватися туалетом "жахів": "Прикріплено дротом"

Одеситка поскаржилася на туалет для дітей в місцевому дитсадку, який може замінити фільм жахів: унітази фактично позбавлені сидінь, а про кабінках або хоча б перегородках і мови не йде.

Локдаун замінять посиленим карантином? В уряді назвали дати введення обмежень

В Україні посилений карантин може бути введений з 2 по 23 січня. При цьому про тотальний локдаун не йдеться. Відзначається, що в Кабінеті міністрів і офісі президента підтвердили можливість січневого сценарію, але наполягають, що конкретні дати ще не визначені. Логіка такого варіанту в тому, що в січні ділова активність і так різко падає. Ідею з посиленням обмежень вже після Нового року нібито підтримує президент Володимир Зеленський.

люди в масках, скріншот з відео

Гарячий грудень у Раді: "слуга" втупився в голі груди незнайомки прямо на трибуні

"Слуга народ" Євген Петруняку настільки набриднувши слухавши монотонний промова свого колега з ОПЗЖ, що він вирішити трохи розслабитися еротика. Щоб відволіктися, Євген Петруняк розглядав на своєму смартфоні оголені груди спекотної красуні.