До мобільного оператора Vodafone звернулися з проблемою, яка виникає щоразу після поповнення рахунку.

Абонент Vodafone поскаржився, що йому приходиться платити щоразу денний тариф в 15 грн після того, як він поповнює рахунок на 4 тижні.

Vodafone. Фото: скрін youtube

Як мені поповнити тариф, щоб оплатити тільки пакет на місяць а не платити ще за смердючий денний тариф? Чи це зроблено спеціально щоб обдерти до останнього? Я не бажаю вашої послуги за 15 грн, можна її відключити і не нав'язувати мені? - запитав користувач.

Як виявилося, у мобільного оператора все не так просто, і для того, аби кошти потрапили на рахунок, слід подзвонити, набравши певний набір цифр і знаків. Про це розповіли у пресслужбі оператора, а також підтвердили інші користувачі.

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Плата за місячний пакет послуг знімається автоматично. Це відбувається рівно через місяць від дати, коли пакет був підключений минулого місяця (з 00:00 до 8:00), або через 4 тижні.

Якщо на рахунку недостатньо коштів для оплати пакета послуг на місяць, то автоматично відбувається перехід на денний тариф, у якому є обов'язковий платіж незалежно від користування. Надалі, кожного дня з 00:00 до 8:00, система буде перевіряти стан вашого рахунку і, як тільки там буде достатня сума, автоматично підключиться пакет послуг на місяць. Або ж ви можете це зробити самостійно - за допомогою комбінації *101*444#.

Ці умови не нововведення, та існують з моменту створення тарифів у всіх операторів, зазначили у Vodafone.

Скриншот коментаря

Таку ж інформацю надав давніший абонент мобільного оператора.

Після поповнення треба набрати *101*444# і виклик. Оплачується майже зразу і дочекатись смс про підключення тарифу і лиш тоді користуватись. - порадили українці.

Скриншот коментаря

Нагадаємо, ми писали, що Київстар підняв тарифи українцям: скільки будемо тепер платити

Як повідомляв "Знай.ua" cервіс рагулі-стайл: клієнт Vodafone вибухнув обуренням через відсутність комунікації.

Також "Знай.ua" інформував українці скаржаться на неможливість поповнити рахунок Київстар: пів країни паралізовано без зв'язку.