Астрологічні експерти за весь 2023 рік уже встигли зробити безліч прогнозів з приводу різних аспектів життя українців на наступні 365 днів, які чекають на людей після 31 грудня.

Більшість астрологів заявили, що у 2024 році буде по-справжньому переможним для України, однак є й ті, хто сильно переживає щодо можливої ​​"заморозки" "заморозки"; війни.

Астролог Людмила Халанська, скріншот: YouTube

Так, відомий астролог Людмила Халанська теж розповіла про свої побоювання. В одному з недавніх інтерв'ю вона розповіла, що так звана "гаряча фаза" війни може отримати свій фінал уже 2024 року, і найімовірніше - навесні.

Українці, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

"Але це буде "заморозка" або інше припинення повномасштабної війни - покаже час, астрологія лише вказує на високу ймовірність цього. Втім, ворог ще нікуди не зникне, а наші внутрішні проблеми і поготів", - заявила Людмила Халанська.

Вибори. Фото: Голос.uа
Вибори. Фото: Голос.uа

Також Халанська додала, що у 2024 році також можуть відбутися вибори. За її словами, якщо вони відбудуться у травні чи ближче до листопада, то будуть цілком вдалими.

"Як, до речі, і будь-які реформи, вдосконалення та зміни у законодавстві та системі управління. Це саме той рік, коли все це варто робити”, – підсумувала астролог.

Нагадаємо, як правильно зустрічати Новий 2024 рік: Зелений Дракон точно виконає ваші бажання, якщо прислухаєтеся.

Раніше повідомлялося, важко в коханні, але легко в житті: знаки Зодіаку, які ризикують залишитися самотніми до кінця життя.

Також, мобілізація в Україні триває: за ігнорування якої повістки можна сісти у в'язницю.