Чоловіка визнали винним у тому, що він напоїв 15-річну дівчинку перед тим, як зайнятися з нею сексом, та розмістив кадри цього в Інтернеті.

23-річний Абу Хурайра запросив дівчинку на вечірку на честь Хеллоуїна у жовтні 2019 року у свою квартиру на Вікторія-стріт в Единбурзі, де пригощав її пляшкою шнапсу Cactus Jack, доки вона не знепритомніла.

Вечірка на Хеллоуїн

Пізніше молода дівчина прокинулася і виявила себе оголеною в ліжку, а тварина, яка навчалася в університеті на медбрата, лежала на ній. Друзі Хурайри зняли, як він займається сексом із жертвою-підлітком, а потім запис був опублікований у додатку обміну повідомленнями Snapchat, повідомляє EdinburghLive.

Засмучена дівчинка-підліток втекла з квартири в центрі Единбурга і пізніше розповіла про те, що сталося, членам сім'ї. Пізніше з'ясувалося, що Хурайра з Гленротса, Файфа та дівчинка знали один одного через родичів, хоча він стверджував, що не знав, що дитина неповнолітня.

Популярні новини зараз

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Хурайра визнав себе винним за звинуваченням у сексі з підлітком у період з 26 по 27 жовтня 2019 року, коли він постав перед шерифським судом Единбурга минулого тижня.

Прокурор Метью Міллар розповів суду: "Заявниця сказала, що не знає, як вона потрапила в ліжко і як роздяглася, але виявила, що лежить на ліжку оголеною, але гадки не мала, як з неї зник одяг. Заявниця сказала: "Ковдри були зрушені на бік ліжка, і мене не було під ними, і я пам'ятаю, як Хурайра займалася зі мною сексом – поняття не маю, як це сталося"."

У податковій повідомили, що потім дівчина повернулася на бік і побачила, як друг Хурайри записує сексуальний контакт на свій телефон, а "інші гості вечірки увійшли до кімнати і почали сміятися з неї". У відомстві повідомили суду, що дівчина сказала, що була налякана під час інциденту, а Хурайра пізніше розповіла їй, що відзнятий матеріал було передано іншим користувачам до Snapchat.

Калум Харріс, адвокат Абу, сказав, що його клієнту на момент скоєння злочину було 19 років, і зараз він навчається на медбрата в Університеті Данді, а також вивчає право у Відкритому університеті.

Пан Харріс додав, що Хурайра не вживає алкоголь через свою віру, і назвав його "обіцяючим молодим чоловіком". Шериф Деніел Келлі вніс Хурайру до Реєстру осіб, які вчинили сексуальні злочини на термін, який ще не визначений, і попросив Корону надати йому заяву про наслідки для потерпілого на наступному слуханні. Шериф звільнив Хурайру під заставу та відклав вирок за підготовку соціальної роботи з кримінального правосуддя до наступного місяця.

Нагадаємо, що 38-річна вчителька спокусила 12-річного школяра, але її відпустили з поліції, після чого вона взялася за старе.

Раніше ми повідомляли, що хлопець зробив дівчині найромантичнішу пропозицію, але загинув до того, як вона сказала "так", кадри останніх хвилин.