Застосунок "Резерв+" невдовзі отримає нові важливі функції. В ефірі телемарафону «Єдині новини» керівник управління інформаційних технологій Міністерства оборони Олег Берестовий розповів про плани щодо розвитку цього додатку, спрямовані на зручність і ефективність.

Однією з ключових новацій стане автоматична постановка на облік у ТЦК для громадян, які змінюють місце реєстрації. Тепер, якщо людина переїжджає на нове місце, їй не потрібно буде відвідувати територіальний центр комплектування особисто — усі зміни будуть враховані автоматично через "Резерв+".

Застосунок "Резерв+". Фото: Фокус

Це нововведення є лише частиною загальної стратегії Міністерства оборони, спрямованої на зменшення бюрократичного навантаження на ТЦК. Олег Берестовий зазначив, що також розробляється функціонал, який дозволить військовозобов'язаним із правом на відстрочку подавати заяви автоматично, без необхідності відвідувати ТЦК. Це стосується людей, які мають трьох дітей, є опікунами, студентів очної форми, що здобувають першу вищу освіту, а також осіб з інвалідністю.

Однак найцікавішим нововведенням, яке викликало неабиякий інтерес, є функція цифрового рекрутингу. Завдяки їй військовозобов'язані зможуть обирати бажані посади у Збройних Силах України безпосередньо через застосунок. Усі доступні вакансії будуть зібрані в одному місці, а користувачі зможуть подати заявку на відбір та пройти співбесіду у підрозділі, де вони бажають служити.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Нагадаємо, Українцям спростили отримання відстрочки від мобілізації: які документи більше не потрібні

Раніше ми розповідали, що Отримають відстрочку від мобілізації: яка категорія захищена від ТЦК

Також, Які типи повісток отримують військовозобов’язані в Україні