Стало відомо, що у центрі Києві заради кортежу глави української держави Володимира Зеленського перекривали дорожній рух. Відповідне відео на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розмістив користувач Віктор Яковлєв.

Володимир Зеленський

Відповідно до опису під відеороликом, президент України прямував до ефіру телеканалу "1+1".

Слід зазначити, що ролик викликав масу негативних коментарів. Зокрема, Зеленському нагадали про його кіношному образі, а саме те, як він віддавав перевагу простому велосипеда.

Також сама автор даного відео була чимало обурена тим, що не змогла дістатися додому вчасно, тому вона не особливо соромилася в виразах.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, що глава держави Володимир Зеленський запропонував створити присягу для людей, які хочуть стати громадянами України.

Як повідомляв портал Знай.ua, кухар Ектор Хіменес-Браво здивував своїх шанувальників новою публікацією в мережі. Це й не дивно, адже на опублікованому знімку разом з Ектором з'явився український президент Володимир Зеленський, який днями провів зустріч з начальником кримських і донецьких терористів Володимиром Путіним.

Також портал Знай.ua писав, що глава держави Володимир Зеленський зареєстрував у Верховній Раді новий законопроект, який передбачає зміну Конституції України.