Надзвичайний випадок стався на теренах Росії. Так, у Красноярську за допомогою волонтерів тамтешня родина відшукала власну дитину, яка зникла 16-років тому.

Як відзначається, ще у 2003-му дівчину помітили на вулицях міста. Тоді вона стояла одна і дивилася на вітрину магазину, ніяк не реагувавши на продавців. В результаті на неї викликали правоохоронців, які з'ясували, що остання втратила пам'ять та нічого про себе не знає. Відтак, після обстеження лікаря, дівчину направили в диспансер, де й вона провела половину свого життя.

Зникла дівчина

Вже нещодавно до пошуків родичів дівчини під'єдналися волонтери. Вони розвішували всюди орієнтування і активно розміщували пости в соцмережах. І вже за кілька днів до Нового року дівчинку на чорно-білому фото упізнав її брат. З'ясувалося, що родина весь час шукала зниклу, але марно. Наразі сім'я чекає дозволу, щоб забрати її додому.

Нагадаємо, що у Києві сталася дорожньо-транспортна пригода на вулиці Богатирській, в якій постраждали п'ять автомобілів. Відтак, через аварію утворився затор, який розтягнувся на кілька кілометрів: на всю вулицю Богатирську і прилеглий до неї Вишгород.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Росії сталося нещастя з українським автобусом, який прямував з Запоріжжя в Ростов. Повідомляється, що через погані погодні умови автобус перекинувся, є постраждалі.

Також портал Знай.uа писав, що в Російській Федерації в Стрітенському районі в Забайкальському краї сталася жахлива трагедія.