У Путіна висунули нову умову обміну полоненими

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров повідомив про те, що в процесі обміну військовополоненими між Україною та Росією з'явилася нова перешкода.

Сергій Лавров, фото: AP

За словами Лаврова, необхідним є “процесуальні очищення” всіх, хто знаходиться в списках на обмін. Це вимога висунула українська сторона в тристоронній контактній групі. Також Лавров повідомив про те, що узгодити списки для обміну всіх встановлених полонених закликали ще під час Норманської зустрічі. При цьому розглядалася формула обміну “всіх на всіх”.

У МЗС заговорили про скасування безвіза

У Міністерстві закордонних справ України заперечують загрозу скасування безвізового режиму з Європейським союзом. Про це розповів державний секретар МЗС України Андрій Заяць в інтерв'ю "Апострофу".

Скасування безвізу

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

"Вступили в силу 5 міжнародних договорів. Найближчим часом ми готуємо укладення угоди про безвізові поїздки з Гренадою. У наступному році ми сподіваємося, що нам вдасться досягти домовленостей про безвізовий режим поїздок громадян України в заморські території і департаменти Франції — оскільки зараз безвізовий режим існує тільки для континентальної частини країни", - сказав дипломат.

В Україні закриють всі дитячі будинки

З'явилася інформація, що в Україні не залишиться жодного інтернату. Це повинно відбутися в результаті реформи, головна мета якої — уникнути потрапляння дитини в дитячий будинок. Відомо, що станом на 2019 рік понад 100 тисяч дітей перебувають у закладах даного типу. Однак, тільки 8% цих дітей — сироти, решта мають родичів або батьків.

Діти в 4 роки, zaxvatu

Тепер замість інтернатів держава буде підтримувати сімейні форми виховання дитини: будинки сімейного типу та патронатні сім'ї. Про це стало відомо завдяки повідомленням українського уряду.

Додаткова відпустка для цінителів нічних гулянок

Маркетингове агентство в англійському місті Болтон пішла на незвичайний крок для того, щоб притягнули до роботи молодь, повідомляє ВВС.

важке похмілля

Як повідомляється, на підприємстві дозволили своїм працівникам перейти на гнучкий графік робочих з урахуванням днів на похмілля. На думку керівництва компанії, це буде стимулювати створення довіри між працівниками і компанією а також відвідування працівниками корпоративних заходів.

Українців можуть залишити без пільг і субсидій

Сьогодні набув чинності закон “верифікацію та моніторинг державних виплат”, який президент Володимир Зеленський підписав ще 18 грудня, повідомляє портал “Годину пік”.

отримання субсидії, фото: 5 канал

Згідно з новим законом, будуть перевіряти одержувачів пенсій, субсидій, фінансової допомоги та пільговиків. Якщо виявлять порушення, то порушників можуть зобов'язати повернути всі гроші в бюджет.