Відомо, що багато зірок шоу-бізнесу часто користуються послугами пластичних хірургів. Ще на початку 2000-х років почався справжній силіконовий бум: багато жінок лягали під ніж, щоб стати володарками пишного бюста. Бажання отримати заповітні форми для деяких обернулося справжнім жахіттям та втратою здоров'я.

У мережі постійно обговорюють зізнання телеведучої Лєри Кудрявцевої. Зірка повідомила своїм фанатом, що потрапила на операційний стіл через імплант в грудях. Як виявилося, силіконова вставка зліва порвалася, і речовина близько п'яти років поширювалася по тілу зірки. Про це пишуть російські ЗМІ.

Лера Кудрявцева, фото Уніан

Гірко, але варто нагадати, що Кудрявцева не єдина знаменитість, яка постраждала через бажання стати іншою. Серйозні проблеми зі здоров'ям у співачки Юлії Началової почалися теж через пластику.

Юлія Началова, фото: Газета. ру

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Після народження доньки артистка збільшила груди, результат зірку не влаштував, Юлія вирішила прибрати імпланти. Для цього вона звернулася до американських лікарів. Під час операції Юлії Началовій занесли інфекцію. Почалося зараження. Артистку витягли з того світу. Але після сепсису пішли ускладнення, здоров'я знаменитості було підірвано, що через роки призвело до страшних наслідків.

Відомо, що телеведуча Маша Малиновська теж любила експериментувати із зовнішністю. Знаменитість збільшувала не тільки груди, але і губи. Коли вона вирішила витягти капсули з силіконом, почалися проблеми – на щастя, не смертельні.

"Один сосок був у бюстгальтері, інший мало не у підборіддя мені дивився. Треш!", – згадувала Малиновська.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко прикинулася Снігуркою на Балі: "Я так хвилююся".

Як повідомляв Знай.uа "ексхолостяк" Добринін поділився в мережі інтимними фото з нареченою: "Такі солодкі".

Знай.uа писав, Володимир Остапчук показав, як проводить час з донькою після розлучення з дружиною.