У Каховці Херсонської області триває акція протесту проти дій місцевих співробітників поліції у справі про стрілянину в квартирі, повідомляє на своїй сторінці у Facebook активіст Антон Ходза.

Як повідомляється, усе почалось з того, що чоловік приїхав додому до своєї колишньої дружини для вирішення питання щодо опіки над їхньою спільною дитиною. А там був новий співмешканець жінки, колишній працівник поліції, який вихопив пістолет. Чоловік від поранень помер у реанімації. Також в той самий час у будинку знаходились друзі стрільця, серед яких — діючий поліцейський, який також міг стріляти. Зараз він проходить у справі, як свідок.

Також повідомляється, що зникли записи камер спостереження та сліди крові на вулиці, а справу намагаються виставити, як самозахист. Саме це змусило мешканців Каховки вийти на акцію протесту.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно в одному з сіл на Тернопільщині сталась бійка, яка переросла в різанину.

Як повідомляв Знай.uа, ще одне жорстоке вбивство сталося на Рівненщині. Так, у селі Перемилівка молодик вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кількасот гривень.

Також Знай.ua повідомляв про те, що під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.