Багато жінок увійшли в історію користуючись зі своєї краси і зваблювання знаменитих чоловіків. Однак багато з цих коханок зовсім не мали явної краси, але чомусь все ж змогли полонити своїх обранців. В результаті слава про таких жінок пройшла через роки і століття. І навіть сьогодні жінки намагаються скористатися деякими секретами тих легендарних особистостей.

Клеопатра

Ця жінка вважається однією з найбільш мудрих коханок. Також вона є одним з найскандальніших персонажів Стародавнього світу. Через неї могутні держави воювали один з одним. А ніч з Клеопатрою коштувала кожному її новому коханцю життя. Однак фатальна красуня манила до себе чоловіків. Фахівці з Давнього Єгипту називають царицю однією з перших прихильник вільної любові. У Клеопатри також були всі задатки хорошого правителя.

Елізабет Тейлор у ролі Клеопатри, кадр з фільму

Шахерезада

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Ця жінка прославилася своїм розумом. Після кожної любовної втіхи з султаном Шахерезада починала розповідати цікаву історію, яку переривала на найцікавішому місці. Спочатку султан хотів навіть заслати її в нижній гарем, як дружину, яка його більше не задовольняє. Однак виявилося, що таких цікавих казок правителю більше ніхто розповісти не в змозі.

Жозефіна

Обраниця Наполеона на момент їхньої зустрічі була не молода, їй було вже за тридцять і в неї було двоє дітей. Проте зовні вона виглядала бездоганно. Бонапарт перед Жозефіною ніяковів і відчував то ніжні, то пристрасні почуття. Секрет перемоги над Наполеоном був простий. Жозефіна була не просто красунею, вона була ще хорошим слухачем і завжди схвалювала вчинки свого коханого, що б той не зробив. В результаті вона стала першою Імператрицею Франції.

Інеса Арманд, скріншот

Інеса Арманд

Ця жінка хоч і знаходилася просто в центрі революційних дій, роль її істориками замовчувалася. Адже вона була коханкою Володимира Леніна, що якось не в'язалося з непорочним чином вождя. Познайомилася Арманд з ним на очах у Крупської у Парижі. Особисті відносини Інеси з Леніним були настільки близькими, що навіть дружина була у нього на другому плані. Крупська змушена була прощати чоловікове захоплення коханкою, а сама Інеса була всім серцем віддана своєму заняттю і самому Леніну.

Мата Харі

Ця куртизанка заробляла собі на життя виконанням екзотичних танців. У свій час нею захоплювався весь Париж. Коханцями артистки стали багато високопоставлених осіб з Франції та Німеччини. Вважається, що під час Першої світової війни Мата Харі була шпигункою, співпрацюючи при цьому відразу з обома воюючими сторонами. У 1917 році французи розстріляли Мату Харі за її шпигунство на користь Німеччини. Сама ж вона стала легендою, втіливши образи фатальної жінки і безстрашного агента розвідки.

Мата Харі, скріншот

Айседора Дункан

Ця американська танцівниця вела богемний спосіб життя. Вона вважається основоположницею вільного танцю, з якого народився стиль модерн. У неї було безліч шанувальників, деяким з яких вона відповідала взаємністю. Переживши смерть своїх двох дітей, вона поїхала в Росію, де і познайомилася з Сергієм Єсеніним. Той став її коханцем, а потім і чоловіком. На думку сучасників Айседора блискучою красою не полонила, однак вона була дуже природна і володіла природною сексуальністю.

Мерилін Монро

Ця коханка є однією з найзагадковіших в історії. Секс-символ XX століття мала близькі стосунки з президентом США Джоном Кеннеді. Однак цей зв'язок, як і подальша загибель актриси, овіяні таємницею. За життя вона встигла підмочити репутацію відмінного сім'янина і гордості Америки Джона Кеннеді. Комусь дотепер невигідно відкривати таємницю про ті події. Проте сексуальна красуня Мерилін Монро в особистому житті була глибоко нещасна. З дня її загадкової смерті минуло понад півстоліття, але вона все ще залишається еталоном жіночності та сексуальності.

Мерилін Монро, скріншот

Моніка Левінскі

Левінскі навіть зберегла для історії те плаття, в якому займалася любов'ю з Клінтоном. А для президента та історія ледве не обернулася відставкою і навіть в'язницею за брехню перед судом. Сама ж Моніка з спогадами про тих відносинах об'їздила весь світ. Левінські написала книгу про свій інтимній зв'язок і навіть зняла документальний фільм "Моніка в чорно-білому кольорі", за що отримала багатомільйонний гонорар.

Ліля Брик

Чоловіків тягнуло до неї її почуття внутрішньої свободи. У цієї жінки було чимало шанувальників — Пабло Неруда, Марк Шагал, Луї Арагон, Сергій Параджанов, Фернан Леже, Ів Сен-Лоран. Але найвідомішим коханцем Брік став Володимир Маяковський. Поет навіть жив разом з нею і її чоловіком, бентежачи обивателів таким любовним трикутником. Ліля Брік часто постає в образі фатальної жінки і якщо якийсь чоловік приваблював її, то ніщо не могло її зупинити.

Ліля Брик, скріншот

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дядю Жору терміново госпіталізували після інсульту, у якому стані комік. Популярний комік Вадим Мічковський, відомий як Дядя Жора, потрапив у лікарню після інсульту

Як повідомляв портал "Знай.ua", близький друг Надії Бабкіної попросив молитися за хвору співачку - "Може статися всяке".

Також "Знай.ua" писав, що Лоліта склала заповіт, забувши про свою єдину доньку. Лоліта Мілявська залишила єдину доньку Єву без спадщини