Культовий мультсеріал заслужив репутацію провісника майбутнього, якимось чином передбачаючи події, починаючи з боргового зобов'язання Греції і закінчуючи зростанням розумних годинників до Нобелівської премії Бенгта Холмстрема по економіці та виборами Дональда Трампа.

Тепер шанувальники знайшли ще один знаковий епізод, який передбачив як вірусний спалах, так і шершнів-вбивць, які явно вказують на події 2020 року. Один з колишніх сценаристів шоу, Білл Оуклі, показав це в Twitter, щоб висловити свою думку. Визнайте, що, можливо, шоу дійсно пророкувало події 2020 року.

Розглянутий епізод «Мардж в ланцюгах» відноситься до четвертого сезону шоу і відбувається навколо вигаданого грипу, що охопила Спрінгфілд, і бунтівного натовпу, що вимагає ліки від вірусу. Хоча деякі фанати вже інтерпретували цей епізод як передбачення коронавіруса, його відображення подій 2020 року на цьому не закінчується.

У ролику, що виклали у Twitter, коли група жителів збирає ліки від вірусу, вони перекидають коробку з "бджолами-вбивцями", що, як кажуть деякі люди, пророкує нашестя так званих шершнів-вбивць, які нещодавно вразили США.

Поєднання вірусу і бджіл-вбивць, можливо, спонукало Оуклі звернути увагу на очевидні речі в шоу. Ця відсилка особливо приємна для фанатів, тому що в минулому сценарист відкидав будь-які припущення про можливі пророчи здібності шоу.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

«Це в основному збіг, тому що епізоди настільки старі, що історія повторюється», - сказав він у березні The Hollywood Reporter. «Більшість цих епізодів засновані на подіях, які відбулися в шістдесятих, сімдесятих або вісімдесятих, про які ми знали».