Відома українська акторка та солістка "золотого" складу жіночого попгурту "ВІА Гра" Анна Сєдокова заявила, що вона обурена сучасними трендами в мережі та запевнила, що наразі індивідуальність втратила цінність.

Про таке вона написала на власній Instagram-сторінці.

"Іноді мені здається, що я безнадійно відстала від життя і не розумію як все влаштовано. Бути собою тепер стало зовсім зайвим. Гостро затребуване бути кимось. Рецепт простий. Ти шукаєш когось в Google trends або в Яндекс трендах, або дивишся на рекомендовані і робиш так само. Сотні однакових людей, які роблять одне й те саме, що говорять однакові фрази в однаковому одязі", - написала обурено вона.

Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/

Водночас артистка поскаржилася на YouTube, а точніше на "тупі алгоритми з повторюваними трендами і відмову від монетизації за розмови про секс".

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

"Що там зараз в тренді? Про домашнє насильство поговорити, зараз, секундочку. Брови голимо і отримуємо популярність? Давайте, давайте. "Будь собою" - кричали вони, тільки там щастя підтримувала я! Але вчора виявилося, що цифри 69 не підтримується в YouTubе, і в цілому "Квартира 69" заборонений вираз. Ви зобов'язані говорити, що думаєте! Але обкладинка з голим плечем ніколи не пройде модерацію. Що? У вас в шоу про секс говорять? Ой, кошмар. Все, монетизація, збирайся, ми йдемо!", - підкреслила Сєдокова.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.