Незважаючи на так званий режим тиші на Донбасі, найманці Путіна продовжують цілеспрямовані провокаційні обстріли ділянок розведення. Про це повідомляє прес штаб ООС.

За даними звіту місії ОБСЄ, у ніч з 30 на 31 травня, перебуваючи на підконтрольній урядові України території, спостерігачі зафіксували постріли зі стрілецької зброї, які були здійсненні в безпосередній близькості до ділянки розведення №1 “Станиця Луганська”.

Також представники міжнародної організації підтвердили нещодавні порушення режиму “Тиша” на ділянках розведення сил і засобів №2 “Золоте” та № 3 “Петрівське”.

Це вкотре свідчить про систематичне ігнорування російсько-окупаційними військами Мінських домовленостей та відверте небажання агресора дотримуватись взятих на себе зобов’язань. В цей же період загарбники під приводом облаштування КПВВ на тимчасово непідконтрольній урядові України території, в районі міста Первомаськ Луганської області, вдалися до цинічних та підступних дій, провівши мінування поблизу автошляху неподалік ділянки розведення № 2 “Золотеˮ.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube

Дане порушення неодноразово фіксувалося представниками СММ ОБСЄ в їхніх щоденних звітах.

На жаль, мирні ініціативи в цьому напрямку проявляє виключно українська сторона, а окупанти Путіна демонструють лише зацікавленість в подальшому загостренні конфлікту та погіршенні гуманітарної ситуації на Донбасі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські танкісти показали всю свою міць на військових навчаннях, вражаючі кадри з полігону. Українські танкісти провели навчальні стрільби у районі ООС

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські військові на Донбасі збили ворожий безпілотник – шпигував на підступах до Мар’їнки, звіт ООС.

Також "Знай.ua" писав, на Донбасі бойовики випустили десятки снарядів по ЗСУ і отримали негайну реакцію - звіт ООС