13 червня на території України очікується дощова погода, місцями можливі грози. При цьому буде дуже спекотно – середня температура повітря становитиме +27 +29 градусів.

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці попереджає, що дощову погоду не тільки в Україні, але і у всій Європі спровокували циклони Nadine, Оctavia 1 і Octavia 2.

Згідно з її прогнозом, в цей день західні дощі накриють більшість областей країни. Вітер дутиме з півночі, а його швидкість складе 7–12 метрів на секунду.

погода в Україні, фото pxhere

Температура повітря складе перед північним фронтом (більшість областей) +30 +36 градусів, а за фронтом (західні регіони) – +20 +25 градусів.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

У Києві в суботу буде сонячно, ближче до вечора можливий дрібний дощ. Стовпчики термометрів у столиці покажуть до +30 +32 градусів. Температура води в Дніпрі вже становить +20 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.