13-14 червня погодою у більшості країн Європи рулитимуть циклони Nadine та Оctavia. Скрізь йтимуть періодичні дощі та гримітимуть грози. Україна - у циклонах та фронтах. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.
За її словами, у неділю нестійка атмосфера охопить більшість українських областей. Враховуючи значні контрасти - перед північним фронтом +30+36 градусів, а за фронтом +20+25 градусів - у зонах дощів гримутимуть грози, можуть локально миттєво виникати сильні зливи, шквали, град і навіть є ймовірність смерчів. Із приємного.

14-го червня у столиці пройдуть періодичні грозові дощі та послабне спека до +25+27 градусів. До речі. Вода у Дніпрі вже 20 градусів.
Така, що там казати, очікувана зміна синоптичної ситуації порадує. Проте не забувайте, що саме різка зміна погоди найбільше на нас впливає.

"Тому, виїжджаючи з дому, не забудьте аптечку, воду, все для тіні і від дощу, грози уникайте, хто гіпертонік, особливо уважно до себе. Словом, краще, щоб вихідні не особливо запам`яталися, а просто гарно спокійно відпочити. І давайте дамо трохи й пташкам відпочити від нашої какофонії звуків музики та криків, які влітку наповнюють навколишні ліси та галявини. До похолодання", - рекомендує синоптик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.ua , для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.