Любителі пива знають, чим краще закушувати цей напій. Що може бути краще сушеної або копченої рибки? Цей приголомшливий аромат і чудовий смак, ідеально доповнює пиво. Але де ж її взяти у Києві? Звичайно ж, купити в супермаркеті. Та ось невдача, деякі магазини намагаються позбавитися від неліквіду, і не прагнуть знімати його з полиць, із-за чого покупці беруть рибу, яка з пивом точно не підходить.

Чергова історія сталася у супермаркеті “Фуршет” на Вербицького 30. Покупець вирішив взяти на вечір закуски до пивку, захопив рибку, однак коли прийшов додому, побачив сюрприз. Крім рибки, в якості закуски виявилися ще й грибочки. На жаль, цвілеві. На жаль, такий “антибіотик” від коронавіруса точно не захищає.

Фото - Народний Ревізор Telegram

Фото - Народний Ревізор Telegram


Тому вибираючи будь-які продукти в супермаркеті, особливо без упаковки, обов'язково оглядайте їх. Можливо, вони вже давно непридатні до вживання, але співробітники супермаркету з якихось причин не зняли її з прилавка. Незважаючи на наявність чека, довести свою правоту буде, м'яко кажучи, непросто. Тому, найчастіше, від покупки неліквіду вас може врятувати тільки ваша пильність.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, В популярному супермаркеті покупець залишився без товару і здоров'я – "Грошей не повернули, а менеджер навіть не..."

Як повідомляв портал Знай.uа, АТБ, Billa, Сільпо - українців закликали бути обережними з рибою, хвороба відбирає життя за лічені години.

Також Знай.uа писав, що В супермаркеті BILLA продукти зеленіють, але не від злості. Тоді проблему зафіксували з твердим сиром.