Нетерплячість та неповага до людей поряд інколи можуть вилізти боком. Саме це і сталося з дівчиною — водійкою мінікупера у черзі в МакДрайв. Історію розповів інший учасник інциденту — користувач Facebook Артем Суворов на своїй сторінці у соцмережі.
"Тільки що сталося. Новус на Осокорках, Макдрайв. Я стою в єб*чій довгій черзі і якась пис*ха стоїть за мною на мінікупері, почала бібікати, мовляв, я довго роблю замовлення. Тьома, "будь вище цього", подумав я — і коли під'їхав до першого вікна, то оплатив і своє і її замовлення. Касир, мабуть, сказав їй що я зробив, тому що вона висунулася з машини, помахала мені рукою і по губах можна було прочитати "спасибі". Виглядала вона явно присоромленою, що я сплатив добротою за її грубість.", - пише автор.

Черга у МакДрайв, скріншот: YouTube

Однак завершення історії було зовсім неочікуваним. Дівчина, мабуть, сподівалась зовсім на інше. Чоловік під'їхав до наступного віконечка і забрав собі обидва замовлення, спантеличивши її. Тепер нетерплячій водійці доведеться знову вставати в кінець черги, щоб зробити замовлення.
"Під'їхавши до другого вікна, я показав обидва чеки і забрав обидва замовлення. Тепер цій прошм*ндовці доведеться вставати в кінець черги і починати все спочатку. Нех*й бібікати хлопцям на мерседесі", - підсумував у своєрідній манері автор.

Скріншот: Артем Суворов / Facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські випускники 17 червня складатимуть ЗНО, як пройти пробне тестування онлайн

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", США, Британія, Туреччина і не тільки готові прийняти українців – які умови перетину кордонів. Владислав Криклій розповів, які країни готові приймати українців з 15 червня

Також "Знай.ua" писав, що українців, які ігнорують маски, чекає неприємний "сюрприз" – Кабмін збільшить штрафи за порушення