Як відомо, "гра в мовчанку" між чоловіком і жінкою в ліжку далеко не рідке явище. Найчастіше це стосується саме представників прекрасної статі, адже багато хто, не з чуток, знають, що жінок складно задовольнити. Однак, найцікавіше таки дізнатися, чому ж чоловіки не видають ані звуку під час сексу, пише telegra.

Причина № 1: тому що мовчить жінка

Жінки все ж більш товариські у ліжку. Але якщо вона показує емоціями і постанюваннями своє задоволення, жоден чоловік не встоїть. Якщо ж все навпаки, то про оргазм не може бути й мови. Адже складно вгадати, що їй подобається, а що ні.

Мовчання в ліжку, pxhere

Причина № 2: "Ти ще довго?"

Іноді чоловіче мовчання означає саме цю фразу. Ображатися на неї не варто, адже фізіологія чоловіка та жінки влаштована абсолютно по-різному. Коли жінка починає "входити у смак", чоловік вже дуже близький до фіналу. У такому випадку рекомендується просто продовжити прелюдію.

Причина № 3: тому що чоловік не отримує того, чого хоче

Як відомо, чоловіки більш розкуті, ніж жінки, і не рідко хочуть спробувати секс перед дзеркалом, оральний або анальний секс, і подібні теми. Таким чином, слід хоч раз поступитися своєму партнерові, а там, може, й самі ввійдете в смак.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Причина № 4: тому що секс став рутиною

Складно подібне сказати своєму партнерові в обличчя. Рутинний секс важко не помітити. Рекомендується експериментувати в ліжку і не бояться доставити задоволення партнеру саме таким сексом.

Мовчання в ліжку, pxhere

Причина № 5: тому що жінка дуже активна

Надто велика активність в сексі теж буде перебором. Адже не багато чоловіків хочуть, щоб над ними домінувала жінка. До того ж, більшість представників сильної статі бажають показати себе справжніми мачо, а тому ініціативність жінки може його відштовхнути. Також чоловік може мовчати тому, що своїми зауваженнями боїться зробити жінку повністю пасивною та нудною.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, про що нахабно брешуть чоловіки в інтимній близькості з партнером.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для дівчат склали 7 ознак того, що ви зустріли правильну людину в неправильний час.

Також "Знай.ua" писав, які помилки дівчата роблять у відносинах.