Співголова фракції партії “Європейська солідарність” Артур Герасимов заявив, що вже понад тиждень українців, які покинули Донбас, обдзвонюють та "змушують" підписати позов, який передбачає винуватість Порошенка, що останні втратили своє майно на окупованих територіях.

Про таке він розповів піл час прямого ефіру програми "Право на владу", яку транслюють кожного четверга на телеканалі "1+1".

"Вже більше тижня юристи п'ятої колони обдзвонюють вимушених переселенців (з Донбасу, - ред.) і закликають їх підписати позови проти Петра Порошенка, що нібито він винний в тому, що вони втратили майно, а не Росія. Так я б хотів закликати переселенців, звернутися до них, будь ласка, не будьте інструментом Російської гібридної агресії, не підписуйте ці позови", - сказав він.

Фото зі студії

Окрім цього, Герасимов звернувся до Зеленського, аби останній створив орган, який займатиметься компенсацією переселенцям, що лишилися майна на Донбасі.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Я звертаюся до пана Зеленського, Володимире Олександрович, існує стаття 6 закону "про деокупацію Донбасу", яка стосується єдиного державного органу по створенню консолідованої претензії до Росії щодо компенсації за їх агресію. Так ось, треба створити цей орган", - наголосив він.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенко зізнався, що готовий сісти у в'язницю: "Врятую Україну".

Як повідомляв Знай.uа Порошенко налетів на Зеленського з обвинуваченнями, ввижається Путін.

Знай.uа писав, прокурор розбрату: як повернення Кулика до ГПУ може зіпсувати відносини України з США.