У середу, 15 липня, майже на всій території України утримається прохолодна погода. При цьому є ймовірність дощів з грозами в східних областях.

Прогноз погоди на 15 липня від Укргідрометцентру

У середу синоптики Укргідрометцентру обіцяють опади у східних областях.

На Заході країни буде сонячно, вдень температура повітря підніметься до +24 градусів, а вночі не більше +12 градусів. На Півночі очікується дощ на Чернігівщині, температура повітря вдень складе +21 +23 градуси, вночі опуститься до +13 +14.

У східних областях місцями пройдуть дощі з грозами. Вдень стовпчики термометрів знизяться до +24 градуси, а вночі температура повітря знизиться до +14 градусів. На Півдні без опадів з температурою повітря +27 градусів, вночі – 16 тепла.

У Києві у середу буде сухо і тепло без дощу. Вночі у столиці очікується +14 градусів, а вдень повітря прогріється до +23.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

погода на 15 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Прогноз погоди на 15 липня від Наталки Діденко

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що у цей день дощі відійдуть і температура почне підвищуватися.

"Антициклон Yoann витісняє дощі. Температура повітря трохи підтягнеться на липневому турніку – завтра очікується +21 +26 градусів, на півдні до +26 +28 градусів, на крайньому півночі місцями +18 +20 градусів", - написала вона.

Народний прогноз погоди в Україні

15 липня вшановується пам'ять святителя Фотія, митрополита Київського. До цього часу поспіває рання вишня. Наші пращури помітили, якщо до 15 липня на деревах "проклюються" перші жовті листочки – осінь настане рано і зима буде ранньою. У період з 15 по 20 липня у річках і водоймах починає цвісти вода.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "пектиме" по повній – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.