У середу, 22 липня, по всій території України буде прохолодна та свіжа погода. Температура повітря в більшості областей вдень протримається від +23 +25 градусів, а вночі опуститься до +18 градусів.

Прогноз Укргідрометцентру на 22 липня

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, в середу в країну прийде різке похолодання, яке особливо сильно відчують жителі північних і західних регіонів.

Опади пройдуть на Закарпатті, температура повітря там і на Півночі знизиться до +20 +24 градусів, в Центрі і на Сході – +24 +27, лише на Півдні утримається спека і буде +29 +31 градусів.

погода на 22 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Прогноз погоди на 22 липня від Діденко

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що у цей день крізь Україну пройде атмосферний фронт.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

"Оскільки холодний фронт, то завтра в його тилу буде значно свіжішим повітря на півночі України, в західних областях і так не спекотно, а також дещо знизиться температура повітря у Вінницькій та частини Черкаської області", - написала вона.

За прогнозом Діденко, опади ймовірні в Прикарпатті, а також у Сумській, Полтавській, Харківській та Луганській областях. Більша частина України побуде в основному сухій, максимум хмарній, погоді. Вітер буде північно-західний, невеликий або помірний.

У Києві в середу трохи похолоднішає. Денна температура повітря в столиці знизиться до +22 +24 градусів.

Народний прогноз погоди в Україні

22 липня вшановується пам'ять священномучеників Панкратія і Кирила. На Панкратія і Кирила пробують перші огірки з грядки. Наші пращури помітили, якщо цей день спекотний, то у грудні варто чекати сильних холодів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.