Новий тиждень розпочнеться в Україні з повернення спеки. Так, у понеділок, 27 липня, буде спекотна погода. День та вечір у Києві будуть ясними, прийшовши на зміну похмурому ранку. Без опадів.

Про це повідомляє сайт sinoptik.

"У денні години вона становитиме +28+33 градуси, на Заході місцями +22+27 градусів. На Півдні, Сході та у більшості центральних областей України до середини тижня розкочегариться до +30+36 градусів. Дощі. Завтра, в понеділок, грозові дощі пройдуть місцями в південній частині, в західних областях, можуть дійти до Вінниччини та Житомирщини", - прогнозує синоптик.

Погода, фото: youtube

За прогнозом синоптика, на решті території України буде сухо та сонячно. У Києві завтра - без опадів. Із понеділка в столицю заходить спека, передбачається до +30 градусів і навіть вище.

"А в четвер прийде атмосферний фронт, принесе дощі з грозами і порозганяє синоптичним дрючком спеку до +22+26 градусів", - прогнозує вона.

Народний прогноз погоди

27 липня вшановується пам'ять преподобного Стефана Махрищського, чудотворця. З цього дня починається спад літа, який продовжиться до 26 серпня. У цей час листя на деревах починає набувати осіннього забарвлення. У минулі часи помітили, якщо день 27 липня спекотний, сухий, то зима буде морозною і малосніжною.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Нагадаємо, синоптик розповіла, у які області України 25 липня циклон прижене проливні дощі та грози.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.