Контракт з хорватським гравцем Йосипом Пиваричем закінчується 6 серпня нинішнього року і не буде продовжений. Представники футбольного клубу “Динамо” дякують Пиварича за проявлений професіоналізм і самовіддачу під час виступів у команді. І бажають процвітання в подальшій кар'єрі, успіхів і перемог у своєму офіційному акаунті в Instagram.

Йосип Піваріч, скріншот: Instagram

За “Динамо” Йосип Піваріч виступав з серпня 2017 року, зігравши при цьому 47 матчів у команді у всіх турнірах. При цьому, багато часу втратив з-за різних отриманих травм. На початку 2019 року пошкодив передні хрестоподібні зв'язки коліна і з-за цього пропустив весь рік.

Йосип Піваріч також виступав за національну збірну Хорватії, починаючи з 2013 року. Однак лише після Чемпіонату Європи з футболу 2016 домігся перебування в стартовому складі. На чемпіонаті світу в 2018 році виходив на поле в 1/8 фіналу, чвертьфіналі та півфіналі і став віце-чемпіоном світу, коли збірна Хорватії не зуміла вирвати перемогу у французів. Тоді ж, при нагородженні, виділився тим, що не потиснув руку президенту Російської Федерації Володимиру Путіну.

Нагадаємо, якщо у Луческу не вийде, з "Динамо" виженуть усіх. На думку Суркіса, якщо футболістам не вдасться навіть з ним домогтися успіху, то, швидше за все, доведеться повністю переформатувати команду.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", колишній гравець "Шахтаря" Ракицький натякнув, що у Луческу шило в одному місці.

Знай.uа писав, що Василь Ломаченко зійшов на Олімп боксу. Тепер Василь — найкращий у світі боєць у своєму дивізіоні.