Українські пенсіонери, фото - znaj.ua

Працюючих пенсіонерів штрафуватимуть? У ПФУ пояснили ситуацію з виплатами

Розмір пенсії в Україні визначається кількістю страхового стажу, а також сплачених внесків. У законі прописано, що пенсійні виплати робляться без урахування зарплати громадянина, якщо це не стосується конкретних випадків, передбачених законодавством.

авіакатастрофа в Індії, фото з Twitter

В Індії літак розламався навпіл просто в аеропорту

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

У п'ятницю, 7 серпня, стало відомо про те, що в індійському місті Карипур літак авіакомпанії Air India здійснив аварійну посадку і викотився за межі смуги. За інформацією Indian Express, літак виконував рейс з Дубая, на його борту було, за різними версіями, від 170 до 191 людини. Командир екіпажу загинув, другий пілот отримав серйозні травми.

Підозрюваний, фото: Instagram

Українка терміново звернулася до всіх батьків через Сумського збоченця

Українська журналістка Світлана Панкова прокоментувала резонансну справу про розбещення неповнолітніх, в якій задіяна близька до телевізійної та зіркової "туси" людина. Ситуація дуже стурбувала жінку, оскільки жертвами збоченця могли стати десятки неповнолітніх дівчат.

карантин в Україні, фото: Уніан

Українцям стало важче боротися з ковідом: у МОЗ налякали статистикою важких і летальних випадків

Незважаючи на літню спеку, українці стали важче переносити коронавірус, кількість складних і смертельних випадків збільшується. В Україні збільшилася кількість госпіталізацій і летальних випадків від covid-19. Про це заявив Міністр охорони здоров'я Максим Степанов у ході онлайн-брифінгу. За словами міністра, українці стали важче переносити ковід.

медики, скріншот з відео

Українські медики провели унікальну для світу операцію: як це було

У Львівській міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги вперше в Україні трансплантували підшлункову залозу. Про це повідомив Міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу. За словами Степанова, питання трансплантації є "надприоритетом для МОЗ".