Кур'єр з рюкзаком "Glovo" напав на дівчат. Жахливий інцидент трапився у Льовові в день народження дівчини.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне фото опублікував Telegram-канал “Народний ревізор”.

"Чи то ножем, чи то іншою хернею нам порізали наші молоді тіла, всі живі і здорові, але повноцінно функціонувати ми поки не можемо, що дуже прикро. Речі наші розірвані. Те, що відбувається зараз в голові - словами не описати", - повідомила постраждала.

За словами жертв, нападник постраждав теж, бо не на тих напав (б'ю сильно, чітко, самовіддано) плюс йому сильно заважав здоровенний рюкзак. Під час бійки у нього викрали велик і випав телефон, який зараз знаходиться в поліції.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Напад кур’єра, фото Telegram-канал “Народний ревізор”

Напад кур’єра, фото Telegram-канал “Народний ревізор”

Напад кур’єра, фото Telegram-канал “Народний ревізор”

Зараз чоловік переховується від поліції, компанія ніяк не реагує на подію. Ми ж даємо ситуації розголосу, адже це не просто порушення прав людини, а й пряме посягання на його здоров'я і життя!

Пост про те, що трапилося можна почитати в акаунті постраждалої в Іnstagram.

Наступного дня до редакції Знай звернулась представниця пресофісу компанії Glovo в Україні. Тож додаємо офіційний коментар компанії Glovo.

"Мене звати Оксана, я представляю пресофіс компанії Glovo в Україні.
Ми звернули увагу на ваш матеріал, опублікований вчора та просимо врахувати офіційний коментар компанії:

Нам дуже шкода, що цей інцидент мав місце та висловлюємо співчуття постраждалим. У разі потреби, ми готові співпрацювати з правоохоронними органами з питань розслідування даної справи та надати необхідну інформацію, що сприятиме встановленню всіх обставин інциденту.

Glovo – це тристороння платформа, яка поєднує користувачів додатку, партнерів та кур'єрів. Кур'єри є не співробітниками Glovo, а незалежними суб'єктами, які підключаються і відключаються від платформи за власним бажанням. За правилами роботи сервісу для збереження належної якості замовлень кур'єрам обов'язково потрібна термосумка. Підключаючись до платформи, кур’єр купує її на спеціальних умовах. Не всі кур’єри, які відключаються від платформи, повертають термосумку сервісу. Відповідно, кур'єр може залишити її для власного використання або перепродати. Тому будь-хто може знайти її у вільному доступі на різних відкритих маркетплейсах ( Olx та інші).".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше