Українці отримають електрику за новими стандартами – як зміниться комуналка

В Україні планують вже найближчим часом постачати електрику за новими стандартами. Нацкомісія з держрегулювання у сфері енергетики і комунальних послуг повідомила про намір істотно розширити перелік стандартів якості електропостачання.

Читайте Знай в Google News!

Електроенергія, тарифи - фото Знай.ua

У НБУ вигадали нові податки і штрафи для українців: повний список змін

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Показати ще

З 1 вересня 2020 року Нацбанк змінює правила діяльності банків, які торкнуться всіх українців. Зокрема, мова йде про розкриття рекламної інформації в Послугах. Головна зміна полягає в тому, що всі відомості, які надають банки про фінансові продукти, повинні бути максимально правдивими, правдивими і актуальними.

Банк, фото delo.ua

Українці назавжди розпрощаються з паспортом-книжечкою: озвучено терміни

Кабінет Міністрів пропонує остаточну відмову від українського паспорта у звичному форматі книжки. Відповідний законопроєкт уряд підтримав на черговому засіданні в середу, 12 серпня. Вказується, що термін дії традиційного паспорта для українців у віці 16-25 років закінчиться в день досягнення особою 25 років. Для громадян країни у віці від 25 до 45 років – відповідно при досягненні 45 років.

Видача закордонних паспортів, скріншот YouTube

Банк вимагав пояснень за переказ у 150 гривень - українців змусили звітувати про кожну копієчку

Українці тепер вимушені звітувати про джерела надходжень на свої банківські рахунки. При цьому інформувати фінансову установу доведеться і про відносно невеликі суми. Саме з такою вимогою і зіштовхнувся директор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко, якому довелося виправдовуватися за 150 гривень, перерахованих йому рідним братом.

Банкомат, скріншот відео

Глибокі кульові поранення та нестерпний біль — опубліковані фото важких ушкоджень супротивників Лукашенка

Після виборів у Білорусі почалася серйозна хвиля протестів. На вулиці вийшли десятки тисяч людей, протестні акції пройшли в більшості великих міст республіки. Люди вимагають визнання виборів недійсними і відставки Олександра Лукашенка. Однак протести в Білорусі жорстко придушуються міліцією, в тому числі використовуються і спеціальні засоби, включаючи і гумові кулі.

Протести у Білорусі, фото: youtube