Інколи материні слова ображають при всіх: нареченій довелось забрала мікрофон у матері й попросити її геть, коли та проголошувала тост

Саме таку дивну історію розповідає британський таблоїд Daily Star.

На одному із весіль мама молодої вийшла проголошувати тост. Наречена напружилась: стосунки з матір'ю у неї не складались останнім часом, та й до того були непростими. Проте наречена згадала, що на весіллі у сестри мати проголосила чудовий тост, який усім сподобався, тому запросила маму до мікрофона.

Спершу все йшло добре: мама жартувала, робила компліменти молодим. Проте згодом мама почала пригадувати прикрі випадки з дитинства нареченої, а потім взагалі порівняла її із “зіпсутим товаром”. Таке порівняння засмутило молоду, вона забрала мікрофон у матері і попросила її піти.

Весілля скріншот з YouTube

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Така ситуація дуже турбувала її потім, через що вона вирішила написати свою історію в мережі і запитати у людей поради: правильно вона вчинили чи перенервувала? Більшість підписників одностайно відповіли, що вона зробила правильно, адже мама знецінювала і висміювала їх, ще й перед усіма. Невідомо, чи молода говорила з мамою про цей інцидент, які стосунки вони підтримують зараз. Таке траплялось у вашому житті? Що би ви відповіли своїй мамі, якщо би вона таке зробила?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Перший танок молодят став останнім, розійшлися одразу після весілля - "Учора ще зі мною ночував".

Як повідомляв портал Знай.ua, Прикарпатець показав унікальні кадри гуцульського весілля - молодий на фірі, веселі скрипалі і ріки горілки.

Також Знай.ua писав, "Гірко" по-львівськи: як святкували весілля на Галичині у давнину, топ найяскравіших традицій