Світле свято Спаса Україна зустріне переважно сухою та ясною погодою. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко. За її словами, більша частина території перебуватиме під впливом антициклону Emil. У зв'язку з цим встановиться суха і спекотна погода.

Повітря в більшості регіонів нашої країни прогріється до 27-32 градусів вище нуля. На півдні та сході можливе підвищення до +35 градусів. Жителі північних, центральних, південних і східних областей будуть насолоджуватися яскравим сонечком і блакитним небом з білими хмарками. Вітер Помірний, Південний.

Сонячна погода, фото Pixabay

Жителям Західної України пощастить набагато менше. Це єдиний регіон, де погоду визначатиме циклон під назвою Ingrid. Циклон принесе з собою сильні грозові дощі. Місцями також можливі і пориви вітру, аж до шквалів. У західних областях температура повітря не перевищить 25 градусів вище нуля.

гроза , скрін з відео

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще


Що стосується столиці, місцевим жителям завтра рекомендується надягати футболки і шорти або спідниці. У Києві буде спекотна погода, градусники покажуть до +30 градусів. Дощів не очікується, день буде ясним і сонячним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.