Українська інтернет-платформа "Розкажи мені" пропонує безкоштовні психологічні консультації громадянам Білорусі.

Читайте Знай в Google News!

Платформа з'явилася в Україні цього року завдяки науково-дослідній компанії Інститут когнітивного моделювання. Її мета – надати якісну психологічну допомогу всім, хто цього потребує.

Близько 100 фахівців-волонтерів когнітивно-поведінкової терапії (КПТ) обробили понад 1700 заявок та провели понад 5500 годин консультацій.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Крім того, інститут когнітивного моделювання запустив найпопулярніші Telegram-канали в Україні.

"Спочатку ми вирішили створити мультифункціональну платформу" Розкажи мені", щоб попередити кризу психічного здоров'я українців, пов'язану з епідемією covid-19. Сьогодні ми відкриваємо доступ до подачі заявок і для громадян Білорусі, щоб надати підтримку і допомогу", – заявив засновник Інституту когнітивного моделювання Віктор Березенко.

Якщо ви відчуваєте тривогу, вас мучать панічні атаки і вам необхідно поділитися переживаннями з фахівцем, залиште заявку на сайті, і вам обов'язково нададуть високоякісну психологічну консультацію. У платформи є українська і російська версії. Команда проекту володіє російською мовою, тому при зверненні вас зрозуміють і почують.

"Ми розуміємо, наскільки важливо зараз для вас отримати підтримку, в тому числі і психологічну. Наші фахівці готові надати безкоштовну допомогу тим, кому вона зараз необхідна", - зазначила Світлана Павелецька, СЕО-фахівець Інституту когнітивного моделювання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українці визнані найнещаснішою нацією Європи.

Як повідомляв портал Знай.uа, харків'яни повстали проти диктатури Лукашенка в Білорусі, Янукович перед очима: "Ми з вами, брати".

Також портал Знай.uа писав, що білоруська влада прийняла вимоги протестувальників.