"Будуть дві області - Мінська і Могилевська": Жириновський заклався на ящик пива, що Білорусь увійде до складу Росії

Скандально відомий російський політик, лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський заявив, що президент Білорусі Олександр Лукашенко повинен піти у відпустку на три місяці, а парламент країни за цей час має проголосувати за входження Білорусі до складу Росії.

Жириновський, скріншот

Читайте Знай в Google News!

Безробітні українці після карантину отримали допомогу

Популярні новини зараз

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Показати ще

На сьогодні максимальний розмір допомоги по безробіттю в Україні становить 8408 гривень, що дорівнює чотирьом прожитковим мінімумам для працездатних осіб. Про це повідомляє пресслужба Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

Безробіття, фото pxhere

"Доведеться нести відповідальність", - опальний Лукашенко кинувся погрожувати Зеленському

У Білорусі тривають масові протестні акції, які збирають величезну кількість людей. У великих містах люди виходять десятками, а в Мінську – і сотнями тисяч. При цьому протести жорстко придушуються владою Білорусі, а Олександр Лукашенко закликає людей до розсудливості. Також Лукашенко різко висловився про лідерів сусідніх держав і заходу, які, на його думку, підігрівають протестну активність. У список "попереджених" потрапив і президент України Володимир Зеленський.

Олександр Лукашенко, скріншот відео

Кара Божа? Москву атакували гігантські слимаки, які заражають людей

Центр Москви атакували екзотичні молюски. Вулиці буквально заполонили гігантські руді слимаки, які з шаленою швидкістю розмножуються, відзначаються великою ненажерливістю і здатні заразити людей.

Тимошенко бачила? "Батьківщина" зганьбилася, переодягнувши свого депутата у "тіло" Порошенка

Депутат облради Сум від "Батьківщини" Віктор Лисенко для свого фото використав "тіло" Петра Порошенка. Схоже, що Яблуневий Спас 2020 для п'ятого президента України видався нещасливим. Спочатку у Петра Порошенка знову відібрали картини, вчергове їх арештувавши. А потім його теперішні колеги зазіхнули і на тіло, яке використали у своїх цілях.