Вітаємо кожного українця з Днем Державного Прапора! Синьо-жовтий прапор символізує гідність, любов до Батьківщини, честь, боротьбу і перемогу, а також є оберегом для Об'єднаних сил.

Читайте Знай в Google News!

Район проведення ООС і ситуація в ньому продовжують повністю контролюватися українськими захисниками, які дотримуються Мінських домовленостей і режиму повного припинення вогню. Всі завдання щодо призначення виконуються нашими військовослужбовцями сумлінно.

22 серпня на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів обстрілів противника не зафіксовано. Минулої доби задокументовано 1 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, один постріл з ручного протитанкового гранатомету зафіксовано біля Мар’їнки. Наші військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Для ФОП вступили у дію нові правила

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Бойові втрати і поранення обходять стороною особовий склад Об'єднаних сил. А від початку 23 серпня, російсько-окупаційні війська не проводили обстріли на смузі відповідальності наших захисників, на всіх ділянках спостерігалася тиша.

У ці святкові дні наші воїни продовжують виконувати поставлені завдання і перебувають напоготові до адекватного реагування на ймовірні підступні дії противника. Слава Україні!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський доручив мир на Донбасі прихильнику анексії Криму Фокіну: "Захопили б американці".

Як повідомляв "Знай.ua", "Велетні душі і серця": Зеленський заговорив про мир на Донбасі і українських героях.

Знай.ua писав, що в столиці мер Кличко підняв найбільший прапор Україна.