Овен

Приділіть сьогодні час собі і своєму зовнішньому вигляду - так ви привернете в своє життя радість і щастя. По мінімуму спілкуйтеся з людьми, наділеними посадою, але обділеними самоконтролем.

Бик

Сьогодні варто добре попрацювати. Саме ці зусилля принесуть вам удачу і благополуччя. Прислухайтеся до думки оточуючих, особливо до того, що говорять близькі. Займіться здоров'ям.

Близнюки

Намагайтеся не давати іншим поради, яких не готові дотримуватися самі. По-перше, це неетично, а по-друге, їх наслідки можуть виявитися невдалими.

Замість цього краще самі прислухайтеся до порад мудрих людей, особливо бабусь і дідусів. Вони знають те, що поки приховано від вашого розуміння.

Рак

Дотримуйтесь помірність у всьому, включаючи шкідливі звички і прийом медикаментів – велика ймовірність отруєння і загострення хронічних захворювань, пов'язаних з шлунково-кишковим трактом. На особистому фронті не робіть ніяких рішучих дій. Приділіть якомога більше часу домашньому побуті або професійному розвитку.

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Зима буде без світла: тривожний прогноз

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Показати ще

Лев

Ваші теплота і щирість можуть розбити лід в будь-яких відносинах. Спілкуючись з новими людьми, говорите в першу чергу на особисті теми, а не на професійні. Так буде легше встановити контакт. Звичайно, стосуватися зовсім інтимних подробиць не варто-просто розкажіть щось, що стане каталізатором відповідної щирості. Спілкуючись з друзями і рідними, покажіть, що впевнені в них і вірите в їх мрії. Їм важливо знати, що ви їх підтримаєте, як було б важливо і вам самим.

Діва

У цей день буде хвилювати проблема особистих взаємин або грошей (що стосується грошей, то, швидше за все, це буде питання, пов'язане із забезпеченням комфорту, покупками, придбаннями). Незважаючи на очевидний логічний вихід із ситуації, ви будете злитися і намагатися вирішити проблему якось інакше-як вам більше до смаку.

Терези

У цей день Вам можуть зробити цінний подарунок або це буде премія. Намагайтеся зберігати спокійний стан душі. Можна зробити подарунок коханій людині, він буде вдалий. Покупки дітям і домочадцям теж вельми сприятливі.

Скорпіон

Ви можете відчути себе незаслужено скривдженим, проте перш, ніж заявляти про це привселюдно, подумайте, в чому, власне, причина цієї неприємності. Можливо, не варто стрясати повітря, і краще всерйоз задуматися над необхідністю докорінних змін у власному житті.

Стрілець

У першій половині дня є хороша можливість впровадити не втілені ідеї в життя. Хороший день для дебатів та інтелектуальних суперечок. Можливі невеликі поїздки, що стосуються роботи, технічних і наукових пошуків.

Козоріг

будуть прекрасно складатися поїздки, навчання, справи, що вимагають логіки і терпіння. Але вам буде складно налаштуватися на них: найбільше вам буде хотітися емоційних вражень і сильних почуттів. Якщо підете на поводу цього бажання, у вас будуть проблеми з особистим життям або грошима. Зберігайте розсудливість!

Водолій

Гороскоп не буде схиляти до пошуку легких шляхів, навпаки, чим спритніше шлях, тим цікавіше! У всіх сферах життя - і в роботі, і в побуті, і навіть в любові – оточуючі будуть схильні йти до своєї мети не напролом, а використовуючи всілякі хитромудрі комбінації і багатоступінчасті ходи.

Риб

Сьогодні багато просто буде "плисти Вам в руки". З'явиться можливість поліпшити своє матеріальне благополуччя або просунутися по кар'єрних сходах. Тим, як пройде день, ви залишитеся задоволені.Подумайте про те, з чим пора попрощатися у Вашому житті.