Один з найбільших державних банків "ПриватБанк" було підловлено у жорстких маніпуляціях із коштами своїх клієнтів. Так, в місті Дніпро українка не змогла дорахуватися своїх кровних на карті, після запиту банкомат не видав готівку, а система зарахувала "зняття". Зараз дівчині нічого не повідомляють, але ж громадянка могла бути далеко не першою в такій ситуації.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної клієнтки на сайті Minfin в розділі для відгуків.

Коментар клієнта "ПриватБанк", скріншот: Minfin

"24.09.2020 в м. Дніпро в Новокодацькому районі в банкоматі-терміналі знімала 20000 грн. Після натискання кнопки "видати гроші" банкомат почав рахувати банкноти по звуку і подавати їх у вікно видачі, і протягом наступних 5-7 хвилин світилося те ж вікно смуга завантаження, банкомат не реагував. Після звернення відразу на гарячу лінію ПриватБанку, оператор сказав, що потрібно натиснути, щоб розблокувати банкомат від зависання. З другої спроби вийшло і банкомат віддав карту, але гроші так і не видав!!! А списання по карті пройшло... по поверненню грошей мені повідомили, що потрібно дочекатися інкасації незрозуміло коли. Дані кошти призначалися для погашення кредиту в іншому банку, у зв'язку з цим я повинна оплачувати штрафи в іншому банку... терміни повернення моїх грошей невідомі. Чому так відбувається і хто буде оплачувати штрафи з вашої вини?",- пише незадоволена клієнтка.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що зловмисники, використовуючи хитру схему, перевели в готівку з банківських карт українців понад 1,5 мільйона гривень. Як встановили правоохоронці, шахраї за допомогою скімінгових пристроїв робили дублікати банківських карт, після чого знімали з них гроші. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, киянин нарвався на самого нахабного шахрая: "сидів удома і спостерігав, як знімаються гроші".

Як повідомляв Знай.uа, довірливий тернополянин заплатив 150 тисяч "за повітря" - замість машини.

Знай.uа писав, у Франківську затримали безбашених жебраків - робили це посеред дороги.