Овен

Овни, вся роками приховувана правда нарешті вийде на поверхню. Ви з партнером або друзями будете плакати, ділитися своїми справжніми почуттями, нарешті поговоріть про те, що Вас мучило. Ви будете здивовані, наскільки просто виявилися вирішувані проблеми, яким ви надавали занадто велике значення. Корисна порада надійде від старших родичів — не поспішайте відмахуватися від нього, в цей день він може вам дуже стати в нагоді.

Телець

Тельці, зірки знають, що ви поспішаєте на допомогу за першим покликом, але іноді чуйність може і нашкодити. Вчіться відповідати відмовою-світ не завалиться, знайомі не образяться. У вас багато і своїх справ-побутові клопоти, романтичні побачення та інші приємні дрібниці. І, звичайно, вечірній Шопінг-сьогодні без нього не обійтися.

Близнюки

Сьогодні головним ворогом Близнюків може стати їх власна мова! Не треба говорити оточуючим в очі все, що ви думаєте. Навіть якщо у вас немає намірів нікого образити, сьогодні ви можете випадково зачепити чиюсь хвору струну. Говорити, що думаєш, - це, звичайно добре. Але думати, що кажеш, теж не заважає.

Рак

Раки, загляньте в соціальні мережі - серед нових друзів є досить цікаві хлопці. Але не захоплюйтеся листуванням і влаштуйте реальну зустріч — буде весело. Постарайтеся не планувати багато справ на вечір-очікуються приємні гості. Загалом, за планом кулінарний Шопінг, заодно придбаєте пару симпатичних дрібничок.

Лев

У сьогоднішній день Леви схильні до прийняття поспішних рішень, в зв'язку з чим остерігайтеся конфліктів в сім'ї. Не доводьте справу до ситуації, близької до екстремальної. Пам'ятайте, що необережно сказане слово може дуже боляче поранити ні в чому неповинних близьких людей. Можливо, сьогодні якийсь покровитель захоче взяти вас під свою опіку, проте не поспішайте приймати подібні послуги. Це справжня спокуса, за яке найчастіше доводиться платити непомірно високу ціну.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Діва

Вам хочеться і того, і іншого, і третього, і побільше. Однак, виходячи з життєвого досвіду людства, отримати все відразу не вдасться. Виберіть пріоритетні напрямки. Крім того, сьогодні у вас буде можливість відпочити, але дозвілля варто ретельно спланувати. В іншому випадку ви не отримаєте від нього ні найменшого задоволення.

Терези

Сьогодні день додасть вам вольових якостей, що допоможе вирішити багато завдань. Велика ймовірність непорозумінь в робочому колективі. Хочете полюбити королеву або заробити мільйон? Тоді, це Ваш день. Сміливо призначайте побачення.

Скорпіон

той день вимагає від представників знака Зодіаку Скорпіон стримувати свої емоції. Доведеться робити не те, що хочеться, а те, що потрібно відповідно до завтрашніх умов і ситуації. На жаль, Скорпіони не будуть улюбленцями долі, хоча вас і чекає приємне спілкування з цікавими людьми. Непросто буде знайти підтримку у потрібних людей. Намагайтеся дотримуватися встановлених правил і традицій, а також дійте виключно в рамках пристойності.

Стрілець

Особливого значення для Стрільців, перш за все, набуває прояв у всьому обережності. Не виключені інтриги, в результаті яких можна виявитися відповідальним за помилки інших. В даних обставинах відсидітися осторонь не вийде. Саме час зробити те, що ви давно собі обіцяли, але не могли дозволити, вирушайте за покупками. У Стрільців в цей день є всі шанси здійснити сплановану раніше акцію, укласти угоди. Імовірність отримання прибутку дуже висока, однак, не забувайте про обережність.

Козоріг

Постарайтеся не виділятися з натовпу. Козерогів можуть спровокувати, спеціально втягуючи в чужу гру. Взагалі, краще придумати якусь місцеву відрядження і повернутися на роботу, коли всі пристрасті вже вляжуться. Увечері буде доречно згадати просту істину, що дорослі це великі діти. Відправляйтеся в заклади розважального характеру, відвідайте боулінг або каток, і обов'язково візьміть з собою дітей, якщо вони у вас є. Радість від спільно проведеного відпочинку запам'ятається надовго, а ви отримаєте необхідний заряд енергії.

Водолій

З самого ранку не виключені правові непов'язки, проте до початку другої половини дня удача посміхнеться Водоліям, і ділові зустрічі пройдуть, як по маслу. Займіться плануванням-все намічене в цей день, швидше за все, збудеться. Пропозиції, що обіцяють хороші грошові перспективи, варто розглянути, не відкладаючи в довгий ящик. У сфері особистих відносин можливий застій, також вірогідні внутрішньосімейні конфлікти, щоб їх уникнути, прийдіть додому трохи пізніше звичайного.

Риби

Отримана інформація стане в нагоді Рибам в майбутньому. Запам'ятайте або ще краще запишіть зміст бесід, свою зацікавленість краще не афішувати. Щоб отримати вигоду, належить схитрувати. Можуть виникнути складнощі з виконанням взятих на себе зобов'язань. Однак активність і везіння, обумовлені планетарними аспектами, дозволять благополучно вирішити всі завдання. Увечері уникайте галасливих компаній, сварка може розгорітися буквально з нічого.