Петро Олексійович Порошенко є українським державним і політичним діячем, підприємцем і юристом. У 2003 році він заснував перший в країні новинний "5 канал", а після університету придбав Вінницьку кондитерську фабрику разом з братом і батьком.

Читайте Знай в Google News!

26 вересня п’ятий президент України Петро Порошенко святкує свій 55-й день народження. На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook він привітав з Днем міста Краматорськ, якому виплвнилось 152 роки у цей самий день і втішився, що на 97 років молодший...

"Сердечно вітаю Краматорськ, якому виповнюється 152 роки, з Днем міста! Я на 97 років молодший, мені сьогодні лише 55. Мені приємно від того, що мій день народження співпав з днем народження українського Краматорська.

Краматорськ став одним з перших звільнених міст Донбасу. Сьогодні тут – епіцентр українського, державницького життя в регіоні. Це місто, яке виникло на козацьких землях, на межі Слобідської України і Дикого поля... Яке на добротному українському грунті увібрало у себе представників багатьох культур, які приїхали розвивати Донбас", - написав Порошенко.
І додав, що Краматорськ руйнує всі нав'язані ззовні стереотипи про Донеччину. І всім українцям я радив би хоча б раз відвідати його. Ми цінуємо Краматорськ за той неоціненний внесок, який місто робить в економічний розвиток держави як потужний центр машинобудування.
"Ми пам'ятаємо і будемо берегти пам'ять про закатованого і вбитого бойовиками зовсім юного Степана Чубенка. Про героїв Небесної сотні Сергія Бондарєва та Івана Пантелеєва. Про всіх патріотів-краматорчан, які здійснили, кожен свій, подвиг в ім'я України. Ніколи не забуду лютневу ніч 2015 року, коли я терміново прилетів у Краматорськ, щоб на власні очі побачити жахливі рани, які залишив російський «Смерч» на українській землі. Щасливий, що Краматорськ вистояв. Щасливий, що нам вдалося захистити місто. Що уже 5 років краматорчани живуть під мирним небом", - резюмував Порошенко.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенко відзначає ювілей, про таємне бажання розповіла кума Білозір - " Пане Президенте..."

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Порошенка звинуватили у брехні, танцях на мертвих та вигаданих штрафах.

Знай.ua писав, хірургічні операції в Україні Безкоштовно: Супрун пояснила алгоритм дій.