Зовсім недавно Кабінет Міністрів України дозволив штрафувати власників "євроблях" на місці зупинки. Тоді як зараз головний санітарний лікар України Віктор Ляшко повідомив про те, що на порядку денному наступної сесії Верховної Ради є законопроект, що дозволяє Національній поліції України складати протокол і штрафувати відразу на місці порушення.

Читайте Знай в Google News!

Одна з ведучих повідомила, що тоді як в Іспанії чи Італії існували штрафи в розмірі близько 100 євро за те, що людина просто порушувала карантинні обмеження і виходила за межі квартири, то в нашій країні люди обурюються через необхідність платити штрафи, тим більше за неношення маски.

Після чого, Віктору Ляшку поставили різке питання про те, що ж робити, якщо людина задихається в масці. Він відповів: "Нещодавно було опубліковано глобальне дослідження, яке показало позитивні та негативні сторони носіння маски. Про те, що носіння маски може зменшувати кількість або концентрацію кисню в крові, було доведено, що це неправда".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадавши, Covid-19 в Україні йде в чорний антирекорд, 10 тисяч вже поруч-МОЗ оновило статистику на 31 Жовтня.

Як повідомляв "Знай.ua", головне за ніч-вирок екс-чиновнику за ДТП на Майдані, "Втеча" українських медиків до Польщі, пенсія за "Мертві душі" і найстрашніший Хеллоуїн.

Знай.ua писав, МОЗ відповів на погрози локдауна в Україні після антирекордів: "Ми повинні"