Овен

У цей день ви сповнені енергії, всі проблеми вирішуються немов за помахом чарівної палички. Трохи підведе особистий фронт - тут можливі сварки і непорозуміння з партнерами. Слід приділити підвищену увагу здоров'ю зубів, корисний плановий візит до дантиста. Знаменитість дня, яка теж народилася під знаком Овна: Кіра Найтлі.

Телець

Цей день може принести багато хвилювань. Однак проблеми в дійсності будуть не настільки серйозними, просто під впливом зірок і планет ви будете схильні їх драматизувати. Самотнім Тельцям світить цікаве знайомство, але для цього доведеться вийти на прогулянку, а краще — вибратися в центр міста. Під однією зіркою з вами народилася співачка Настя Каменських.

Настя Каменських, фото - https://www.instagram.com/kamenskux/

Близнюки

Ви сьогодні як ніколи ефектні і переконливі. У цей день у вас вийде справити вигідне враження на начальство та інших вищестоящих осіб, тим самим збільшивши свої шанси на просування по кар'єрних сходах. Але не захоплюйтеся-люди легко розрізняють лестощі і нещирість. Вечір буде корисно провести в спокої, в теплому колі сім'ї. Такий же прогноз астрологи дали і співачці Лані Дель Рей, яка також Близнюки за гороскопом.

Лана дель Рей, фото: instagram.com/lanadelrey

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Рак

Чудовий день, щоб нарешті перестати відкладати на завтра турботу про фігуру. Купіть абонемент в спортзал, переглянете свій режим харчування. Дієти, розпочаті сьогодні, мають більше шансів на те, що ви їх витримаєте до переможного. Також вашому знаку Зодіаку Показані прогулянки на свіжому повітрі. А ви знали, що ваш зодіакальний "двійник", - співачка Аріана Гранде?

Аріана Гранде

Лев

Леви, зірки кажуть, що сьогоднішній день сповнений загадкових і навіть містичних подій. Натовп магів і чарівників в гості, звичайно, не з'явиться, але дивацтв очікується багато. Довіртеся інтуїції-вона допоможе розібратися з проблемами. І постарайтеся згадати свій сон-можливо, підказка знайдеться саме там. Сьогодні ви приголомшливо сильні, як Арнольд Шварцнеггер, який теж народився під знаком Лева.

Арнольд Шварценеггер, фото Instagram

Діва

Діви, сьогодні ви зможете розібратися з проблемами, які не давали спокою кілька днів. Хтось вирішить задачку особистого характеру, а хтось зрозуміє, як вийти з непростої фінансової ситуації. Тільки не озвучуйте своїх планів і дійте поодинці — помічники тільки й можуть, що давати поради і плутатися під ногами. Сьогодні в цілому сприятливий для вас день - ви блищаєте, як Бейонсе, яка також народилася з вами під однією зіркою.

Бейонсе, фото: Elle

Терези

Терези, багато представників знака опиняться перед складним вибором. Не поспішайте приймати рішення - для початку порадьтеся з людьми, яким ви довіряєте. Або просто киньте монетку-фортуна сьогодні на вашому боці. Увечері зросте потреба в спілкуванні-ось і привід зустрітися з друзями і поговорити про всяку нісенітницю. Те ж саме радять астрологи і Світлані Лободі, яка теж за гороскопом Терези.

Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial/

Скорпіон

Скорпіони, цей день бажано присвятити активному відпочинку. Візьміть участь в якомусь фізкультурному або оздоровчому заході або запишіться в спортивний зал. Вечір подарує можливість поліпшити атмосферу в родині. Розберіться в причинах сумного настрою родичів і не нервуйте через дрібниці. Робота над собою також корисна-сьогодні ви зможете приручити всіх своїх внутрішніх "драконів", як це зробила Емілія Кларк в ролі Дейенеріс з "Гри престолів". Вона, до речі, теж за гороскопом Скорпіон.

Актриса Емілія Кларк, фото: Instagram.com/emilia_clarke

Стрілець

Стрільці, небесні світила радять проявляти ініціативу, особливо при вирішенні особисто-любовних проблем. Ваша сьогоднішня активність буде помічена Купідоном-чекайте приємних романтичних сюрпризів. Не обійдеться і без нових знайомств-представники протилежної статі із задоволенням йдуть на контакт. До слова, під одним знаком з вами народилася Біллі Айліш.

Біллі Айліш, фото Інстаграм

Козоріг

Козероги, сьогодні ви надмірно недовірливі і бачите підступ у всьому, що з вами відбувається. Зірки радять заспокоїтися-фортуна допомагає вам просто так. Скористайтеся вдало сформованими обставинами і не затягуйте з реалізацією планів. І викрийте час для бесіди з половинкою-відверта розмова піде на користь. Під знаком Козерога також народився Діма Білан.

Діма Білан, фото Instagram

Водолій

Водолії, зірки передбачили насичений день. Сьогодні ви зможете врегулювати складні питання, що стосуються фінансової сфери. Ні, мільярдну угоду ви не укладете, але грошова ситуація почне поліпшуватися. Можете похвалити себе за успіхи і організувати Шопінг — поновіть гардероб і хоча б на годину забудьте про економію. А ви знали, що легенда футболу Кріштіану Роналду теж Водолій за гороскопом?

Кріштіану Роналду, фото: sportbox

Риби

Риби, ця доба запам'ятаються яскравими і цікавими подіями. Але постарайтеся менше часу проводити в чотирьох стінах-гуляйте, спілкуйтеся, відвідуйте різні культурні заходи. У знайомств, зав'язаних сьогодні, є шанси на продовження. Головне, не скромничайте і спокійно Вислуховуйте романтичні визнання. До речі, Ви народилися під одним знаком з Гаріком Харламовим.

Гарік Харламов, скріншот з Comedy Club