Безпрецедентні ситуації, пов'язані із зникненням банківських карток у банкоматах, все частіше стають викликом для українців. Нещодавній випадок у "ПриватБанку" залишив клієнтів здивовано, коли спроба зняти готівку з картки призвела до того, що карта буквально зникла в терміналі.

Скарга клієнтки, чия картка була поглинена банкоматом без можливості її повернення, наголошує на серйозності проблеми. Однак, незважаючи на сильне обурення та запит про повернення картки, банк не надав вирішення цієї проблеми.

Звернення до "ПриватБанку" / фото: скріншот Мінфін

Офіційна відповідь техпідтримки "ПриватБанку" підтвердив неможливість повернути вилучену картку. Вони пояснили, що з метою безпеки банківської інформації та ідентифікації клієнта повернення картки банкоматом неможливе.

Оператор запропонував клієнтці звернутися для перевипуску картки, проте вартість перевипуску нової картки при цьому не буде компенсована, незважаючи на те, що помилка пов'язана із сервісом, а не з клієнтом.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Відповідь "ПриватБанку" / фото: скріншот Мінфін

Ця ситуація висуває питання щодо безпеки банківських операцій та відповідальності банків у випадках технічних збоїв. Клієнти залишаються у незнанні і без можливості відновити свої карти, очікуючи від банків більш ефективних та прозорих механізмів вирішення подібних проблем.

Можливо, у майбутньому банки розроблять більш надійні системи, які уникають подібних інцидентів та забезпечують належний захист інтересів клієнтів у подібних ситуаціях.

Нагадаємо, пенсіонери можуть втратити частину грошей: коли слід звернутися

Раніше ми писали, Валентин Гладких розповів, наскільки сьогодні корумповано українську судову систему

Як повідомляв Знай.ua, банк не диктуватиме своїх умов: українцям пояснили важливе правило