Вже буквально за кілька днів ми будемо святкувати із вами Новий рік, і єдина мрія, яка нас всіх зараз об'єднує це те, щоб помер путін, настав мир та наші чоловіки повернулися б додому до своїх родин.

Відома українськам мольфарка Магдалена Мочіовські в інтерв'ю "Апострофу" розповіла про те, чому у цьому році не помер пуйло, як обіцяло більшість екстрасенсів та відьом.

путін, скріншот: YouTube

Магдалена розповіла, що кривавий диктатор має сильних екстрасенсів, які відштовхують від нього увесь негатив, та потужну команду лікарів, які охороняють його здоров'я.

"На нього працюють штатні кремлівські екстрасенси, які підтримують його тіло енергетично, та, крім того, розсіюють негативну енергію у бік путіна, що випромінюється простими людьми. Крім підтримки в енергетичному плані, у кремлівського диктатора цілі генетичні лабораторії та інші медичні підрозділи, які працюють на його здоров'я. За майже 25 років він зібрав багатьох найкращих лікарів світу", - говорить мольфарка.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Магдалена Мочіовскі, скріншот: YouTube

Втім вона зазаначає про те, що путін має щонайменше п'ять двійників, і поки росії буде вигідно, вони будуть тримати путіна Кощієм Безсмертним.

Магдалена також розповіла, що справжній диктатор ще живий, однак незабаром може померти, однак про це ще довго ніхто не дізнається.

Нагадаємо, світова війна, голод, повені та епідемія: передбачення Нострадамуса на 2024 рік шокують.

Раніше повідомлялося, дракон з'їдає поганих дідусів: відомий астролог розповів про головні "сюрпризи" 2024 року.

Також, ракетні обстріли у святкові дні: екстрасенс попередила про загрозливі точки.