Незважаючи на карантин і пов'язані з ним проблеми, державний "ПриватБанк" продовжує розвивати сферу послуг. Так, в установі розробляють нові можелі банкоматів, які працюватимуть з готівкою за новими правилами.

Читайте Знай у Google News!

Прямо зараз банк взявся за нелегку справу — заміну всіх своїх банкоматів старого зразка на нові, з вдосконаленими можливостями.

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube

Головною відмінністю банкоматів старого зразка від нових став принцип їх роботи — нові, на відміну від старих, можуть також приймати готівку, а не тільки надавати послуги їх видачі. Прямо зараз є вже більше двох з половиною сотень таких банкоматів по всій Україні.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube

У нових банкоматів нараховується безліч інших функцій: вони мають сенсорні дисплеї, NFC-модулі і можуть працювати без інкасації протягом більш довгого періоду часу.

У меню нових банкоматів можна увійти за допомогою мобільних систем платежів від Apple і Google, а також за допомогою системи безконтактних платежів PayPass.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк ставить нові банкомати і змінює правила зняття готівки.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Приватбанку розповіли про роботу відділень під час карантину – де дізнатися точну інформацію.

Також портал Знай.uа писав, навіщо потрібні постбіотики вашій дитині.