Інколи трапляються надзвичайно дивні і загадкові історії, що можуть зовсім змінити уявлення про життя. Так, Поліна була милою, доброю дівчиною, яку любило все село. У неї був найкращий друг - Костя, вони були разом з самого дитинства. Але Поліну від усіх інших відрізняв особливий “дар” - здатність заглядати у потойбічне, вона ніби могла бачити те, чого не існує -, і цей дар зіграв неабияку роль у її житті.

Про це розповідає видання SM News.

Весілля, фото: Pxhere

Ситуація була такою: син голови колгоспу посватав дівчину і вона почала готуватись до весілля. Костя ж припинив ходити в гості до своєї найкращої подруги, яка тепер вже була у статусі "нареченої".

Тим часом Поліна почала бачити лише погані, темні і тривожні видіння.Тоді, за порадою близьких, вона разом з подружками сходила до місцевої знахарки, яка дала молодій випити настій на травах читаючи різноманітні молитви.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Тоді Поліна побачила себе збоку, вона бігла по траві, а на зустріч їй біг Костя. Хлопець одягнув на неї вінок і вона відчула величезне щастя. Знахарка пояснила: ти бачиш своє минуле життя.

Поліна зрозуміла, що їй потрібно одружуватись лише на Кості і побігла до хлопця, який освідчився їй. Подружжя мало щасливий і довгий шлюб, а от син голови колгоспу виявився жорстокою людиною, від якої багато хто натерпівся у селі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, володарки цих імен ризикують провести життя в самоті. Ці імена можуть перекреслити щасливе майбутнє.

Як повідомляв Знай. ua, гороскоп самих ледачих знаків Зодіаку.

Знай. ua писав, прот якихось жінок за знаком Зодіаку чоловіки втрачають голову. Такі жінки підкорюють світ.