13-річний юнак, який напередодні застрелився з мисливської рушниці на Житомирщині, був підписаний на різноманітні "смертельні" групи в соціальних мережах, а також неодноразово говорив рідним, що хоче піти з життя.

Деталі моторошного інциденту оприлюднили "Факти".

Варто зауважити, що напередодні у селі Майстрі у закинутій будівлі з часів Другої світової рідні знайшли 13-річного хлопця із вогнепальним пораненням голови. Усі обставини на місці події вказують, що підліток учинив самогубство, скориставшись зброєю батька.

Як відзначається, все розпочалося ввечері 4 липня. Саме тоді Артем, який жив в достатку і був одним з трьох дітей сім’ї, пішов з дому. А вже пізніше батьки і друзі хлопчика почали отримувати прощальні повідомлення та почали пошуки.

Щоправда, знайти юнака вдалося лише зранку, коли двоє товаришів вирішили перевірити старе бетонне укріплення, яке стоїть серед поля за селом ще з часів Другої світової війни. Тут вони й знайшли Артема в калюжі крові. Поруч лежала мисливська рушниця.

Популярні новини зараз

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Хлопець загинув від вогнепального поранення в голову - його смерть була миттєвою. Поліція відразу з’ясувала, що рушниця належить батькові Артема.

Фото з місця

"Захований був ключ. Як він відстежив? Може, він рився тижнями, місяцями. Як він шукав той ключ, ніхто не знає. Ключ був захований так, говорив Ванька, що не можна його ось так взяти і знайти", – каже бабуся Артема.

За її словами, це самогубство рано чи пізно мало статися, тому що онук багато разів говорив, що хоче піти з життя.

"Постійно він говорив, що я не можу тут. Я мучуся. Я не живу, а мучуся. Я хочу туди, я хочу померти. Мати з ним постійно сперечалася. Він останні роки постійно матері говорив, що хоче померти", – розповіла вона.

У поліції встановили, що хлопець був учасником суїцидальних груп у соцмережах. Правоохоронці почали пошук організаторів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що школяр застрелився з батькової рушниці у покинутому будинку - мама посивіла, село ридає

Як повідомляв "Знай.uа" Фермер з Хмельницького прийняв "душ" з бензину і видерся на білборд

Також "Знай.uа" писав, що львів'янин кинувся під потяг, але не врахував головного.