У президентській резиденції є чотири спальні, басейн, солярій, масажний кабінет, ліфт, кінозал і санвузли з мармуру.

Президент України Володимир Зеленський разом з сім'єю переїхав до державної резиденції Конча-Заспа, так званої "дачі Ющенка". Журналіст "Схем" Михайло Ткач показав як виглядає резиденція глави держави зсередини.

Незважаючи на те, що будучи кандидатом в депутати, Зеленський говорив, що на цій резиденції повинні жити діти в обладнаних таборах відпочинку і проводитися екскурсії, через рік свого президенства переїхав сам в Конче-Заспу. Як з'ясували "Схеми", сім'я глави держави почала користуватися заміським будинком з липня.

"Президентська державна дача для слуги народу - це триповерховий маєток на березі більше ніж на дві тисячі квадратних метрів та з кількома гектарами навкруги. Будинок має чотири спальні, санвузли оздоблені мармуром, ліфт, кінозал, більярдну, солярій, сауни, басейн і масажний кабінет", - розповів журналіст і опублікував фотографії маєтку.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Ця резиденці відома, як "дача Ющенка", названа так через те, що третій президент України прожив в маєтку близько 10 років. До нього дачею в Кончі-Заспі користувався Леонід Кучма.

Нещодавно з держбюджету було виділено майже 330 тисяч гривень на ремонт системи пожежної сигналізації та аварійно-відновлювальні роботи з поточного ремонту дачі.

В Офісі президента офіційно підтвердили, що Володимир Зеленський переїхав в резиденцію, але відзначили, що це тимчасово.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський таємно переїхав на "дачу Ющенка" в Конча-Заспу

Як повідомляв портал Знай.ua, рейтинг Зеленського всього за місяць знизився на 9 відсотків

Також Знай.ua писав, більше половини українців не задоволені президенством Зеленського