Головне правило для косметики – безпека для здоров'я. Однак іноді трапляються, м'яко кажучи, неприємні інциденти. Зокрема, користувачка Instagram під ніком “Танюша” описала дуже неприємну ситуацію, яка трапилася з нею після використання косметики Bioton.

“Постійне питання, чому в мене постійно перев'язані ноги”, починає свою історію Танюша. “Я думала, що крем для депіляції не може розчиняти шкіру, як вершкове масло на сковороді”, пише вона. Вона розповіла, що вирішила використовувати крем Bioton, але справа закінчилася хімічними опіками.

Танюша пише, що після нанесення цього крему, лопаткою видалялася не тільки речовина, але і шматочки шкіри.


Всі вжиті заходи не допомагали, зазначає користувачка. Ні промивання холодною водою, ні які-небудь інші способи зняти біль. Вранці вона звернулася в лікарню, де їй був поставлений діагноз – хімічний опік II ступеня.

Користувачка написала, що компанія Bioton відреагувала на подію неадекватно. Спочатку перед нею вибачилися, а потім почали погрожувати і заявили, що вона “піариться”.

Популярні новини зараз

Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Трагедія на Позняках дивом не повторилася - у Києві псих перерізав газовий шланг, щоб підірвати будинок.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Харків'яни чотири дні засмагають на пляжі поряд з трупом - "Дістали з води і кинули на березі"

«Знай.uа» писав, що У Харкові вмираючого на футболі іноземця приїхали рятувати "голі" медики