Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу. З кожним днем кількість заражених у країні зростає з неймовірною швидкістю, особливо після пом'якшення карантинних заходів. На сьогоднішній день зареєстровано більше 71 тисячі випадків захворювання на смертельний вірус. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в офіційному Telegram-каналі.

Карантин в Україні, скріншот: YouTube

Так, згідно з даними Міністерства на ранок, 1 серпня, в країні кількість заражених швидко перевалила за 71 тисячу. Зафіксовано 16 нових летальних випадків та ще 556 пацієнтів змогли побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу виявили більше тисячі нових інфікованих.

"01 серпня (станом на 9:00) в Україні 71 056 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1709 летальних, 39 308 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 1172 нові випадки. Загалом проведено 1 046 080 тестувань методом ПЛР. Усього за добу одужало 556 пацієнтів", - йдеться в повідомленні.

У топ-3 областей з найбільшою кількістю хворих потрапили: Київська, Львівська та Рівненська.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

До того ж, усього за добу надійшло більше тисячі повідомлень про ймовірне зараження. А з початку поточного року надійшло більше 124 тисяч повідомлень про підозру на коронавірус.

"Станом на ранок 01 серпня 2020 року до Центру надійшло 1586 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 124 076 повідомлень про підозру на COVID-19", - повідомили в МОЗ.

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Київ ризикує опинитися в "червоній" зоні карантину.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям пропонують схеми для виїзду до ЄС.

Також "Знай.ua" писав, що Бельгія комплексно підійшла до питання захисту від вірусу.