ЗМІ зараз публікують матеріали про розпочату щорічну спільну військову спецоперацію прикордонників з України та Білорусі. Згідно з деякими даними, операція отримала назву "Зубр" і триватиме до кінця жовтня.

Сама дія має на увазі розшукові, профілактичні та інші заходи на прикордонних пунктах пропуску та за їх межами. Будуть використана Військова авіація: безпілотна і пілотована.

Інформація вже була підтверджена прес-службою Державної прикордонної служби України і була опублікована на офіційному сайті.

Новина, фото: ДПС України

Увага була акцентована на тому, що між прикордонними загонами України та Білорусі постійно відбувається обмін інформації через загальний контактний пункт "Житомир - Пінськ". Він був урочисто відкритий в червні 2017 року.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

Подібні спецоперації між прикордонниками сусідніх країн проводяться на регулярній спільній основі. А контактний пункт " Житомир-Пінськ "був створений в рамках проекту, що фінансується Європейським Союзом, під назвою"підвищення ефективності охорони зеленого і водного державного кордону між Республікою Білорусь і Україною".

Нагадаємо, "Полтавського терориста" Скрипника ліквідували на 9 день пошуків. Ліквідація Романа Скрипника сталася вночі 1 серпня біля селища Опішня.

Як повідомляв "Знай.ua", нардеп Зеленського застукав дружину з коханцем і тут таке почалося.

Знай.ua писав, що під Франківськом ховають легендарну вчительку. Про любов Олексіївну всі відгукувалися як про мудру, енергійну і працьовиту жінку зі стійким характером і любов'ю до України.