В Україні стягуватимуть збір за виліт пасажирів: скільки доведеться заплатити і кого омине

В Україні з п'ятниці, 7 серпня, почали брати збір за виліт пасажирів - набув чинності відповідний закон. Документ визначає на законодавчому рівні особливості стягнення державного мита за кожного пасажира, який відлітає з аеропорту України, і за кожну тонну вантажу, відправленого або прибулого в аеропорт України.

МОЗ оприлюднило правила роботи шкіл, українці незадоволені: "Навантаження на вчителя та гаманець батьків"

Вже зовсім скоро у всіх школах країни повинен розпочатися новий навчальний рік. Але багато батьків досі не розуміють, як буде проходити навчальний процес в умовах карантину.
Міністерство охорони здоров'я дало пояснення і розповідає про те, що головним правилом в шкільних установах буде носіння маски, а також дотримання дистанції між учнями. Також до шкіл не допускатимуться батьки.

Банкомат ПриватБанку видав жінці фальшиві купюри

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

ПриватБанк потрапив у скандал через фальшиві купюри, які отримала пенсіонерка в одному з банкоматів Львова. Сума, на яку обдурили жінку, досить солідна - 4200 гривень.

У Європі пробуджується могутній вулкан: вчені передрікають масову евакуацію

Стало відомо, що в Німеччині може прокинутися древній вулкан, який розташований біля озера Айфель. Останній раз він вивергався 13 тисяч років тому. Вчені виявили його активність і прогнозують, що він може остаточно прокинутися.

Синоптик потішив українців прогнозом на вихідні

У суботу, 8 серпня, по всій Україні прогнозується спекотна і сонячна погода. Лише на Заході країни очікуються дощі з грозами. Місцями температура повітря досягне до +35 градусів.
Загалом на вихідних погода в Україні очікується хорошою, повідомляє синоптик Наталка Діденко.